18 april 2014
15:00

Smedby BoIK

Referat: Lindås/Långasjö - Smedby BoIK

1:a halvlek dominerar vi kraftigt både spel- och chansmässigt med bla 3 ramträffar. Konstigt nog är det Smedby som tar ledningen efter att de fick öppet mål efter en väldigt konstig situation som egentligen inte ens var en målchans. Vi fortsätter spela bra och skapar många målchanser och kvitteringen kommer genom Linus Henriksson. Oturen grinar oss i ansiktet hela första halvlek där Smedby också skulle haft en man utvisad efter upprepade kapningar men domaren lyckades bara ta upp ostskivan en gång. Svagt!

Andra halvleken backade Smedby hem ytterligare och spelar taktiskt genom att ligga rätt i positionerna vilket gör att vi får det svårare att skapa chanser. Istället för att jobba med spelvändingar kör vi fast på en kant. I matchminut 61 kommer Isak igenom och placerar snyggt in 2-1. Glädjen blev dock kortvarig då vi bjuder på kvitteringen till 2-2 omgående efter vårt mål. En situation då Coffe halkar och Smedbys forward snappar upp bollen och skjuter ett skott som David räddar men på returen är en Smedbyspelare först och rakar in bollen i nät.

Plus till Zoran C som jobbar hårt på mitten. Nya tag på torsdag då vi gästar Nickebo IK!